Har ju faktiskt tänkt att kunna använda mitt lilla yrväder till att hämta fågel som jag skjuter. Gärna änder och gås. Så då behövs det tränas och det gjorde vi idag. Med fågel alltså! Dummy har vi tränat med förut. Min kompis Elin och hennes flatte Izzy kom med. Min fantastiska dotter följde också med. Hon är så duktig med hundar och hoppas att hon så småningom vill ha egna!

Foto: Moa Östlund
Elin skickar Izzy för att hämta anden som jag köpt av jaktkompisar på Tvärnö!

Hundarna behöver träna mer men jag känner absolut att Bella kommer att kunna hämta fågel åt mig! Däremot vågade jag inte släppa henne. Såg att hon fick vittring av djur inne i skogen och hon hade nog hellre sprungit dit för att jaga än att hämta en and som man dessutom inte fick tugga sönder.

Fick användning av min fina fågelslinga! Bra träning för hundarna som inte får ta fågel när matte bär dem!

Efter träningen gjorde jag upp eld så vi kunde grilla lite korv. Mysigt värre!

Frys-skiten!

Ja, det blev en härlig dag som avslutades med att mina fantastiska holkar för kattuggla äntligen kom upp i träden. Nu är det bara att hoppas att de vill häcka hos oss.

Snälla maken fixar holken!

Spännande! /Sanna