Kursstart 1 juni. Tre tillfällen i juni (onsdagar 18.30) enligt tidigare upplägg. Vardagslydnad för valp/unghund. Kursen är under 3 tillfällen till priset av 1000:-. Kontakta mig för mer info.

Vi erbjuder kurser i vardagslydnad vilket innebär att du får kunskap om hur du utvecklar en god relation till din hund. Detta genom kontaktövningar och genom att du får lära dig övningar i hur du blir en rolig förare som hunden alltid väljer först. Detta lägger grunden till en hund som är följsam, fungerar i hundmöten och som kommer på inkallning. Inlärning av nya beteenden sker genom positiv förstärkning. Utbildningen till hundinstruktör går jag på https://www.royaldogeducation.se/ och den grundar sig på den senaste forskningen om inlärningsteori, etologi och beteendelära.

Innan jag är diplomerad hundinstruktör erbjuder jag kurser till ett reducerat pris. Den första kursen i vardagslydnad startar 4 maj. Info om den kursen finns här. Man kan också boka in sig på privata enskilda träningstillfällen.

I augusti kommer jag i samverkan med Viktor Ånöstam på Marielunds gård (Funbo) erbjuda ledar-ledda träningstillfällen för stående fågelhundar.