Mer info om nästa kurs i vardagslydnad för valpar och unghundar finns HÄR!

Välkommen till en träningsdag för dig och din stående fågelhund.

                Datum: 2022-08-20 (unghundar) 2022-08-21 (vuxna)

                Tid: 9-16 (Lunch 12-13, medtag egen lunch)

                Plats: Marielunds gård, Funbo

Innehåll: Grundläggande jaktdressyr med fokus på stadga, avance-platta, träning på stadga i uppflog, parsläpp/släpp på fält (rapphöns)

Info och anmälan: sannagraan@gmail.com, anmälan sker via mail och bekräftas med betalning av 1500:- och är bindande. Vid förhinder kan platsen säljas vidare. Återbetalning endast vid uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg.

Varmt välkomna!

Sanna Graan och Viktor Ånöstam

KICK-OFF inför ripjakten!

Måndagen den 22/8 erbjuds gemensam träning på fältfågel på Marielunds gård, Funbo. Från 16.00, pris 600:-. Info och anmälan till sannagraan@gmail.com

Vardagslydnad: Kursstart 1 juni. Tre tillfällen i juni (onsdagar 18.30) enligt tidigare upplägg. Vardagslydnad för valp/unghund. Kursen är under 3 tillfällen till priset av 1000:-. Kontakta mig för mer info.

Vi erbjuder kurser i vardagslydnad vilket innebär att du får kunskap om hur du utvecklar en god relation till din hund. Detta genom kontaktövningar och genom att du får lära dig övningar i hur du blir en rolig förare som hunden alltid väljer först. Detta lägger grunden till en hund som är följsam, fungerar i hundmöten och som kommer på inkallning. Inlärning av nya beteenden sker genom positiv förstärkning. Utbildningen till hundinstruktör har jag gått på https://www.royaldogeducation.se/ och den grundar sig på den senaste forskningen om inlärningsteori, etologi och beteendelära.