Som ni vet bröt jag benet i december och är ännu inte helt återhämtad. Jag kan gå utan kryckor men inte så långt och inte när det är ojämn terräng. Som om detta inte vore nog åkte jag på covid och har varit rätt dålig. När det började ge med sig fick jag ryggskott. Som ett jävla skämt!!! Mitt humör har inte varit det bästa sista veckan. Återigen fick jag ställa in en jakt. Man kan ju bryta ihop för mindre. Min son har fått ställa in en ripjakt och en skidresa till Kitellfjäll så hans humör är inte heller på topp.

Även fast jag har varit dålig så är jag så less på att bara vara hemma och att inte kunna göra något. Så trots ryggskott bestämde jag mig för att laga mat ute idag. På tomten! Sonen tände eld och jag fixade lite enkel mat.

Jag kan ju ändå stå korta stunder!

Älgfärs med garam masala och stekt bröd till. Det blev gott.

Ja det blev ett glas rött till. Perfekt för ryggen!
Fick presentkort i julklapp från jobbet och köpte mig en eldkorg.

Vi var inte ute så länge för det funkade inte. Men det var mysigt med öppen eld och ett litet micro-äventyr även om det var på tomten hemma.

För övrigt hör jag ett par kattugglor ropa på varandra här hemma sent på kvällarna. De håller sig kring holkarna och jag hoppas att de väljer att häcka där i år. Jag skulle bli så glad över det! Älskar att höra ugglorna hoa på kvällarna. Här skrev jag förut om när vi satte upp Kattuggleholkar.

Bella och Olle. Jag tror inte att de uppskattade utekvällen lika mycket som jag!