Ett gäng med glada tjejer samlades på Rånäs slott för att visa kläder för Sanna J jaktkläder. Vi hade så roligt och trevligt. Kläderna var praktiska, sköna och snygga. Jag hade kläder från Deerhunter. Mycket trivsamma!

Annelie och jag i kläder från Deerhunter
Moa (min fantastiska dotter)
Annelie, Malin och Moa i kläder från Pinewood. Grymma kläder (och tjejer)
Sanna J och Sanna G. Men vem vann biljarden egentligen?
Familjefoto typ! Klart hundarna va med!
Mitt absoluta favoritfoto! Hon är ju sååå fin. Snygga kläder från Swedteam
Malin har en tax och en stövare men denna dag lånade hon Milton och de passade ju bra ihop. Utstyrsel från Deerhunter. Denna tröja var helt underbar! (Detta foto tog jag)
Sanna J med sitt team!

Alla foton (förutom ett) är tagna av fotografen Mirja Andersson (@photosbymirja). Kläderna finns att köpa på Sanna J jaktkläder Stort tack alla för en härlig dag! Hundarna som är med mina jakthundar/fotomodeller. Bella, wachtelhund och Milton, engelsk setter.