Jag måste erkänna att jag är svag för kläder från Pinewood och har de flesta av mina jaktkläder från dem. Nu har jag även fått ett par av deras vildsvinsbyxor vilket känns tryggt och bra när jag oftast går som hundförare. Sköna, bekväma och praktiska. Införskaffade via Sanna J jaktkläder där jag alltid köper mina jaktkläder. Där får man som kund bästa tänkbara service och hjälp. 

 

 

Bra byxor att ha till eftersöken nu när det inte
är drevjakt längre.

 

Häromdagen fick jag testa fler plagg från både Pinewood och Deerhunter via Sanna J jaktkläder. Denna gång fick min son fick hänga med för att testa lite olika kläder från Deerhunter han också. Kul!

Ombyten i skogen! Här i mellanlagertröja från Deerhunter

Vi fick en härlig och rolig dag i skogen. Grillade korv och myste och Bella var nöjd. Hon väntade hela tiden på att vi skulle släppa henne för jakt. Hon har inte förstått att hon kommer att få vänta ganska länge på det.

Alla foton är tagna av Sanna Johansson som driver Sanna J Jaktkläder