Sanna (en annan Sanna än jag) driver en butik och webshop där hon säljer jaktkläder. Jaktkläder med fokus på jaktkläder för dam. Väldigt bra fokus tycker jag.

När jag var 18 år och tog jägarexamen fick jag av mina föräldrar en jaktmundering. Då fanns det inte jaktkläder för tjejer så jag fick billigt köpa ett par jaktbyxor i herrmodell som var så små att ingen annan hade velat köpa dem. Så de fick bli mina. De satt inte så bra. Jag fick ha både livrem och hängslen för att kunna ha dem på plats.

Därför är det så kul att Sanna satsar på bra jaktkläder för damer. Hon är dessutom själv jägare och har därmed kompetens i vad en jägare behöver.

Jag har tidigare handlat en del hos henne och är nöjd över bra service och bra vägledning. Kolla hemsidan på SannaJjaktklader http://www.sannajjaktklader.se/

Häromdagen fotade hon mig i den populära skyttevästen ”Skeet Lady” från Seeland. Den var snygg och skön och hade utmärkt passform. Testade den på flera olika sätt och ser fram emot att använda den på riktigt nästa gång jag skjuter.

Det var skoj att leka fotomodell en liten stund och vi hade jätteskoj tillsammans.

Nu ligger massor med bilder ute på hennes FB sida som givetvis heter SannaJ jaktkläder. Gå in och gilla sidan!

Min underbara wachtelhund Bella fick och leka fotomodell. Hon var dock lite för uppspelt och tog inte alls detta uppdrag på allvar. Blev förvånad över att bilderna blev så pass bra med henne. Det syns ju inte alls att hon försökte käka upp hagelpatronerna, eller gnaga på bössan eller attackera fotografen. Kommandot ”Sitt” som hon kan till 100% var rena grekiskan helt plötsligt. Hon la sig på ryggen istället. Knäppa hund!

Men hon är ju söt den rackare! Kolla mer vad snygg västen är och kolla alla viktiga detaljer

Alla foton är tagna av Sanna Johansson

Till hösten har vi fler roliga upptåg inplanerade, Sanna och jag. Ni får se vad sen….. /Sanna