…. på att vara ledig! Älskart! Trots att jag var sjuk dagarna innan påsk blev det en sanslöst bra påsk! Bäst var att träffa den underbara lilla bebisen som jag är gammelmoster åt. Hon var ljuvlig! Jag satt med henne när de andra åt påskmaten så jag fick äta efter alla andra. Myyyys!

Milton ville pussa. Ser ni snygga fasanskjortan?
Hjärtat!

Åt sen massor med gott. Bäst var alla sorters sill från Skärgårdscatering i Öregrund. Mums! Å så bubbel till såklart!

Efter denna dag har jag ägnat mig åt hundarna. Ett släpp med Viktor på Marielund. Fasan på marken men ingen bra situation fick vi till. Men Milton var lyhörd. Vände på signal och höll bra kontakt trots att han har vilat länge. Han skar upp ena trampdynan för ett par veckor sen och det tog en jäkla tid att läka!

Dagen efter kom Julia över och vi släppte Leo och Milton ihop. De var supersuktiga. Håll sig på bra avstånd. Milton var lyhörd och lyssnade bra på mina signaler. Så kul!

Fina killarna! Olika typer jaktsetter är roligt att se!

Påsken har fortsatt med gassande sol och massor med sill. Lycka! Långa promenader med hundarna. Det är så underbart med alla vårfåglar nu!

Blev även lite häng på altanen och lite gott med maken! Underbart att säsongen är här!

Blev ett släpp till i morse. Milton fortsätter vara lyhörd! Vid ett tillfälle fattade han stånd nere vid ån. Jag hoppades på fasan men det var det inte. Tomt! Men det kan ha varit en fågel som försvann ner i ån för han stod stadigt länge. Spännande ögonblick i alla fall.

Hann även in till gymmet en sväng och hälsade sen på pappa. Man hinner mycket när man vaknar tidigt. Hinner även en liten vila i soffan när jag ledig. Så skönt!

Ja, jösses vilken härlig påsk! Nu är det verkligen vår. Med den mer hundträning, kurser och båthäng i skärgården.

Planerar för fjällvandringen med hund och jag är förvånad över att den helgen så snabbt blev fullbokad. Hade jag bara mer tid så hade vi kunnat köra en till helg. Kul! /Sanna