Fjällvandring med hund

Sonfjällscampen och Hundligt och Hjärtligt AB bjuder in till en weekend med fokus fjällvandring, outdoor-cooking och njutning i fjällmiljö tillsammans med din bästa vän! Vi kommer att göra ganska lätta fjällvandringar fredag och lördag. På Sonfjällcampen erbjuds bad, bastu, SUP, båt och en otroligt härlig omgivning att njuta av eller vandra i.

Datum: torsdag den 7 september till söndag den 10 september, 2023

Upplägget för denna outdoor-weekend är:

-Samling på Sonfjällscampen torsdagkväll. Presentation av alla deltagare över en fjälldrink och gott tilltugg. Samtal kring hur hundarna kan socialisera sig under en sån här vistelse och vad man bör tänka på. Promenad med hundarna tillsammans, installera sig i stugorna. Eventuellt ett träningspass med hundarna med fokus på kontakt och följsamhet.

-Fredag: Morgondopp för de som önskar, frukost och avfärd till Särvfjället där vi sen ska vandra hela dagen. Vi ordnar lunch och mellanmål. På kvällen tillagar vi en god middag tillsammans över öppen eld. Föreläsning: Styrketräning för hund i skadeförebyggande syfte.

-Lördag: Morgondopp för de som önskar. Fjällvandring och lunch på fjället. På kvällen blir det gemensam middag över öppen eld. Föreläsning: Vad innebär berikning för din hund.

-Söndag: Morgondopp för de som önskar. Avslutning och summering över gemensam outdoor-frukost vid elden. Hemfärd.

Pris: 4000:- som inkluderar boende, lunch, middag och tilltugg. Du bekostar resan själv samt frukost (förutom söndag). Medtag: Saker till din hund (täcke, mat, tuggben, belöningsgodis, vattenskål och flaska), bra kängor, regn- och vindställ, lakan och handduk, eventuellt eget tilltugg /mellanmål, matkåsa, vattenflaska, ryggsäck att vandra i (bör ha avlastningsremmar), sittunderlag, hygeinartiklar. Vi medtar en första hjälpen väska men önskar att ni själva tar med tex ”snuggs” eller annat självhäftande bandage vid ev tass och kloskador. Medtag även skyddande tossa i händelse av olycka.

Vi bor i stugor där det finns vattenkokare och kylskåp. Gemensam dusch, toaletter och kök. Hundarna ska vara vaccinerade, ej aggressiva och inte vara i höglöp.

Anmälan bekräftas med betalning av hela avgiften och återbetalning av 3000:- sker endast vid uppvisande av veterinär- eller läkarintyg. Full betalning senast 15 juni men en tidig betalning garanterar en plats J 

För anmälan och mer info: sannagraan@gmail.com

Sonfjällscampen                                                Hundligt och Hjärtligt