Den jakten blev på Marielunds gård. I första såten hittade vi en bra vildsvinsgömma och Bella visade sig från sin bästa sida. Fick fart på grisarna i samma område vid tre omgångar. Så galet skoj! Dessvärre gick alla söderut och där satt inga passkyttar. De hade haft det spännande annars då de första två grisarna drevs av henne precis förbi ett jakttorn.

Vid ett tillfälle fick jag ett svin i knät. Hade böjt mig ner för att koppla Bella just då och det känns ju snopet att ha en gris på 4 meter utan att skjuta! Surt!

Vid tillbakagången i såten så hittar Bella en tryckande gris som hon sätter fart på. Den springer i en halvcirkel och kommer ut på fint avstånd från mig. Men öppen yta utan kulfång gör att jag tvekar och sen är ögonblicket förbi. Better safe than sorry! Får upp mobilen och filmar och njuter av ögonblicket.

Hon kan ändå! Det var härligt att se henne på topp. Mellan dreven på vildsvin driver hon också ett rådjur som är fantastiskt duktig på att hålla sig i tätningarna vilket gör att jag inte kan skjuta.

Så, en del bra drev och djur i pass utan avslut. Jag tycker ändå att hennes sista jakt för säsongen förvaltas på bästa sätt!

Extra skoj att Linda och Driva var med. De hamnade också i en såt med många vildsvin och Driva gjorde ett bra jobb då hon drev vildsvin i pass vilket resulterade i ett lyckat avslut.

Sammanlagt blev detta en mycket lyckad jakt. Nio vildsvin, en dov och flera rådjur som resultat. Dessutom med trevligt folk och en mycket väl arrangerad jakt. Galet roligt!

Vi gick på helt olika ställen med våra hundar men möttes upp vid ett tillfälle.

Tack Viktor på Marielunds gård för ytterligare en fantastisk jakt!

En extra bonus var att träffa den hundförare vars hund under en tidigare jakt blev allvarligt skadad av ett vildsvin men som berättade att hunden var helt återställd. Underbart!