Det är ju fantastiska tider nu med fullt ös med drevjakter. Det är så roligt!

I går när vi grillade korv mellan två såter släppte jag Milton på fält. Det är en njutning att se honom springa. Han springer galet ca 10 minuter sen sansar sig en aning. Han har verkligen behov av att springa. Benet verkar hålla så jag börjar faktiskt tro på att han kommer att bli helt frisk efter skadan.

Milton och jag har också varit på två dagars träning med terapihunds-gänget. Det är sååå roligt och Milton är rolig att jobba med men han kommer nog aldrig att kunna agera terapihund utomhus för där kopplar han alltid på sin jaktinstinkt och väljer jakt framför allt annat. Det är bara att acceptera att han är som är och anpassa situationerna efter honom.

Intyg på att han har klarat alla tester för att godkännas som terapihund. Kul!
Han har också förmågan att koppla av i nya miljöer vilket inte är att förakta.
Bella är med på utbildningen och får visa vissa övningar. Hon går utbildningen tillsammans med Moa.

Nu är det dags att planera in praktik för oss och det ska ju bli Superskoj!

På höstarna har jag inga egna kurser men hinner med lite privata träningar. Jag har haft en Gordon setter och en tax här på träning. Kul!

Vi har en del jakter kvar i december men annars har ju december fokus på julen. Jag pimpade mina renhorn.