En lördag i min smak börjar med hagelskytte. Idag med JAQT-Uppsala på Snedens skjutbana i Enköping. Det är grymt roligt att skjuta hagel. Idag började jag med sporting och hade ett blandat resultat. Sen gott fika och efter det trap. Där gick det riktigt bra! Sååå skoj!

Sporting är svårt!
Det gick bättre på trapbanan
Sanna J och Malou
Linda var också med!

Tyvärr får jag ont i huvudet när jag skjuter hagel så efter trappen slutade jag. Stort tack Malin som är ansvarig för JAQT i Uppsala för denna härliga dag!

Malin, JAQT Uppsala

Framåt kvällen tände jag en brasa i mitt eldfat. Stekte på maten från igår och Olle halade visst fram en öl. Gott! Alltså, mat över öppen eld är så jäkla gott! Det är så mysigt att kunna elda på tomten. Mer eld åt folket!

Älgfärs och potatis
Med syltad rödlök. I kåsan från kuplika.
Min fantastiska son ❤️
Sen grillade vi marshmallows med grannarna. Gott! Jag är proffs på att grilla marshmallows!

Nu blir det rehabbehandling av Milton. Massage och stretching….. Skön lördag ändå…. /Sanna