Träning och jakt på Marielunds gård 12-13 november, 2022.

Välkomna på en jakt- och träningshelg med din stående fågelhund. Helgen inleds med jaktinriktad lydnadsträning där vi har fokus på kontakt, stadga under retning, stadga i uppflog och avanceplatta. Efter detta serveras en god lunch (inomhus om vi behöver värma oss).

Eftermiddagen ägnas åt jakt på rapphöns och fasan på Marielunds gård med möjlighet att skjuta för sin hund. Egen skytt får följa med till en extra kostnad på 1000:-.

Start lördagen den 12 november klockan 9.00 med samling på Marielunds gård, lunch ca 12.00  och fältjakt ca 13-16.

Start söndag den 13 november klockan 9.00 på Marielunds gård med sammanfattning från gårdagen, uppvärmning, jakt på fälten, lunch ca 12.00. Jakt på fälten från 13 och avslut 15.00.

Info och anmälan: viktor.anostam@gmail.com anmälan sker via mail och bekräftas med betalning av 5500:- per person och är bindande. Betalning sker via faktura. Vill man ha med egen skytt kostar det 1000:- för den personen. Vid förhinder kan platsen säljas vidare. Återbetalning endast vid uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg. Vid anmälan, uppge Namn, Adress, telefonnummer, hundras samt kön och eventuella kostpreferenser.

Vi tar max 10 deltagare vid denna helg.

Varmt välkomna önskar Viktor Ånöstam och Sanna Graan

Foto: Linda Björn