I söndags var vi på ett fantastiskt event arrangerat av Sanna J jaktkläder . Det bjöds på smörgåstårta och rabbat på mängder av kläder. Så klart gick det inte att motstå. Huvudnumret var en föreläsning om viltspår och eftersök med Helena Lyckoskog. Jösses vad bra hon är! Hon var en fängslande föreläsare där hon delade med sig av sin enorma kompetens i ämnet. Vi deltagare fick så många bra tips i hur vi ska utvecklas i träningen och fick en riktig kick för att komma igång igen. Stort tack! Fick också med mig hennes nya bok och den rekomenderar jag verkligen. Köp den här.

Sanna J och Helena. Här lottades priser ut!
Spårsnack pågår
JAQT Stockholm var medarrangör och här hälsar Margareta Braun alla välkomna och berättar om JAQTs verksamhet!

Stort tack för denna fantastiska eftermiddag. Sånt här vill vi ha mer av!

En vinst i utlottningen var faktiskt en timmes hundträning i vardagslydnad med mig. Det kommer att vara enligt kommande kurs koncept som beskrivs här.

Nu är jag grymt sugen på att lägga ett spår med viltdoftande tennisbollar enligt Helenas smarta metod. /Sanna