Foto: Mirja Andersson

Som en del i min utbildning till hundinstruktör hos Royal Dog education i Göteborg ska jag hålla egen kurs (filmning och utvärdering kommer att ske).

Inom ramen för denna kurs utgår vi från en grund som bygger en god relation mellan dig och din hund vilket kan leda till en roligare och mer harmonisk vardag tillsammans. Du kommer att få lära dig hur du utvecklar en god kontakt med din hund och hur du genom positiv förstärkning kan befästa de beteenden du önskar hos din hund. Denna grund är början till en bra relation till din hund och är en viktig utgångspunkt oavsett vad du sen vill träna vidare på med din hund eller om du bara vill ha en samarbetsvillig hund i din vardag.

Kursen hålls i Funbo, på min gårdsplan. Kursen innehåller fyra utbildningstillfällen varav det första tillfället inleds med teori. Start onsdag den 4 maj och fortsätter under onsdagarna i maj. Klockan 18.30-20.00.

Då jag fortfarande är under utbildning erbjuds kursen till ett rabatterat pris på 1300:- (ord.pris 1600:-) Anmälan till sannagraan@gmail.com Betalas i förväg efter bekräftelse via swish och är bindande. Avgiften betalas inte tillbaka vid en ev avbokning men du kan sälja vidare din plats om du får förhinder.

Lägsta ålder för valp är 12 veckor och vaccinerad.

Antal deltagare är begränsat till max sex deltagare. Du behöver inga förkunskaper.  Ett boktips inför kursen är ”Bäst var dag” av Maria Brandel och Siv Svendsen.

Jag har över 30 års erfarenhet av egen aktiv hundträning och jakt. Jag har själv tränat och tävlat i lydnad, viltspår och apportering. I min familj har vi just nu en wachtelhund och en engelsk setter. Varmt välkomna! /Sanna Graan

Privat enskild träning kan också bokas för 200:- för en timme.

Kontakt: sannagraan@gmail.com, 070-245 77 70