Till och med jag hade tänkt ge mig ut och jaga med mitt skadade ben i söndags. Så kom stormen och sabbade allt. Grillby ställdes in men vi bestämde att jaga här hemma men det gick inte då det blåste för mycket. Tråkigt avslut! Halva jaktsäsongen sabbades för min del. Ingen fasanjakt blev det för Milton heller. Han hade behövt det. Å andra sidan har det inte gjort något för honom att vila från jakten då han verkligen har ett jobbigt unghundsbeteende. Hoppas att det kommer att lugna sig.

Sista dagen var i måndags och Olle släppte Bella i skogen. Ett par drev men han såg inte vad. Kul att hon fick jaga i alla fall!

Kul att jaga. Men nu då?

Snart ska jag ge mig ut och vaka lite. Det vore bra att skjuta ett par rävar före 15 mars. Vi brukar locka räv men får mest fram kattugglor då. Men det är mysigt att sitta ute. Kan ju försöka få fatt i något vildsvin också.

Kompisen i fjällen snarar ripor nu. Det verkar så roligt och nåt år ska jag dit! Detta år åker ett par ur ripjägare-gänget upp för att testa denna jaktform hos honom. Jag blir kvar hemma. Så klart! Hoppas att de även kan jaga lite med hund.

Underbara ripor i vinterskrud!

Men nu är våren nära och det finns massor med roligt att se fram emot. Ska snart planera för en tältnatt har jag tänkt. Benet ska bara läka lite mer. Sen all hundträning. Kul!