1 oktober närmar sig. Längtar efter att få släppa Bella och höra hennes drevskall. Nu är det väldigt mycket fokus på hundträning. Fågelträning för Milton och kondition för Bella. Men vi passar på att göra annat skoj också. Drog till Gotland en helg till exempel. Jösses vad fint Gotland är.

Rauk and roll på Fårö
Septemberdoppet blev i Lickershamn, Gotland

Så klart vardag och jobb också. Ganska fullt ös på jobbet denna vecka så det var skönt att få in en tältnatt i fredags. Gillar att vara impulsiv och spontan. Gillar mest att Linda är likadan och alltid kommer med roliga förslag och säger alltid ja till ett litet äventyr. Vi tog hundarna med oss och drog ut till skogs på jaktmarken. Milton var inte med utan bara tjejerna! Bella och Driva låg på samma fårskinn framför brasan så de har verkligen börjat gilla varandra. Söööta!

Vårt tältläger och brasan mellan oss!
Linda hade förberett middag. Galet gott!
Köttfärs med halloumi, spenat, lök och indiska kryddor som åts i fluffigt bröd. Mums!
Bella älskar såna här små äventyr
Hon la sig först på min sovsäck. Man måste ju försöka.

Sen en god natt. Lite hårt kanske men inte så kallt som jag hade väntat mig. Vi sov gott.

Gröt och kaffe som kokades över öppen eld blev frukosten.
Vi hängde vid elden hela förmiddagen.

Tack Linda och Driva för en härlig tur! Det gör vi om.

Vid två tillfällen sista tiden har Moa ställt ut Elins flatte Molly. Såå roligt att hon vill det och tycker att det är roligt. Senaste utställningen fick Molly bedömningen excellent. Jag har ju genom åren ställt ut galet många flattar och det är ju roligt. Därför är det så roligt att Moa gör det nu. Hon börjar bli ett proffs och får nog ställa Milton nästa gång. Grattis Molly!

Moa och Molly

Ikväll ska vi äta kräftor i stora lass med syrran, deras barn, våra barn och alla andra som ingår. Jag fullkomligt älskar kräftor…….. Imorgon ska vi åka och titta på jaktprov. Tjing!