Gjorde ett sista försök på bock innan jag skulle ner till stugan igen. Fick en get nästan i knät. Otroligt!

Hon gick framför mig ca 20 minuter. Hör sen att något kommer springande bakom ryggen och ser sen att en bock kommer i samma spår som geten. En fin bock ställer sig ca 6 meter från mitt torn. Jippie hinner jag tänka. Är helt säker på att den kommer att fortsätt ut på åkern som geten gjorde. Satt och väntade och sneglade på den i ögonvrån. Den stod och tittade på geten som tydligen var läskig för den tvärvände sen och sprang i full kareta tillbaka samma väg som den kom ifrån. Sjutton också! Satt kvar en stund för att invänta eventuella vildsvin men de verkade tillbringa kvällen på annat ställe.

Dagen efter åkte jag ner till stugan igen för att jobba därifrån. Underbart! Vi hade fantastiskt väder och på kvällarna har jag övat på SUP:en. Jäklar vad roligt det är.

Bella älskar att åka med
Milton fick testa. Vi höll på att plurra men klarade oss
Riskbenägen som jag är var jag tvungen att ta med båda. Det gick bra men åkte inte så långt. Superlycklig över att det funkade. Stadga på hundarna fick en ny innebörd!

Ljuvliga dagar i stugan fick vi minsann.

Morgondopp varje dag!
Älskar skärgårdssill
Älskar skaldjur
Mums! Kolla de två där bakom som inte fick vara med på räkfrossan!

På vägen hem stannade vi hos Miltons fantastiska uppfödare Falcsagans kennel för att träna inför kommande utställning. Förutom det trimmades hundarna och vi alla bjöds på en fantastisk lunch bestående av raclette som jag älskar! Vilka fantastiska uppfödare vi har fått tag i. Så otroligt engagerade och hjälpsamma. Sååå tacksam för det! De har också hjälpt mig med apporteringen så nu ärMilton riktigt duktig faktiskt. Nu är vi hemma och laddar inför midsommar. Undrar om medelhavsvärmen håller i sig? /Sanna