En sommarkväll kom Sanna J förbi och jag fick testa några av de kläder som hon säljer. Hon har ett väldigt bra sortiment måste jag säga och jag gillade allt som jag provade. Kolla på Sanna J jaktkläder. Denna gång fick Milton vara med. Han stod eller satt väldigt fint så länge det flög fågel i luften. Sötnos!

Men när det blir lite svalare framåt kvällen tar jag fram ull-fleecen Minna från Astrid Wild. Hade den när jag vakade gris/bock sist. Rymlig och tyst och helt perfekt för smygjakt.

Sommarkvällarna är ju helt underbara! Dessvärre har det exploderat av myggor och jag kan för mitt liv inte förstå hur man tidigare har klarat sig utan thermacell?

Sommarkvällar vid båten har vi också hunnit med. Såååå mysigt!

Min egna kapten!
Fågelskådare utan dess like!

Nu ska vi bara fortsätta och njuta av sommaren. Vi vet ju alla vilken årstid som kommer efter sommaren…..