Förra veckan var vi till fjälls. Det är ju sååå härligt att vara i fjällen! Med bra planering av inköp (vi får maten hemlevererad) så gick det bra att hålla social distans. Väl ute på fjället är det ju ett ickeproblem. Vi åkte en del slalom men jag ägnade mig även åt längdåkning, hundpromenader och att läsa böcker. Men jag satt också bara på rumpan utomhus för att njuta av omgivningarna. Det var dessutom mycket bra för settervalpen Milton att träna passivitet.

Jag, Olle och Ebbe var där första delen av veckan.

En av dagarna var jag och Milton på kurs hos Forswards . Lugn i uppflog hette kursen och den var fantastiskt bra! Anna och Emma Fors var så duktiga och vi lärde oss massor. Milton verkar vara en talang och jag behöver steppa upp och lära mig mer om träning av stående fågelhund. Det är roligt men ack så svårt. Detta är en utmaning!

Klok och duktig och faktiskt fortfarande valp. Så det gäller att ta det lugnt!
Gården i Getåsen där Forswards anläggning ligger kommer jag garanterat att återvända till!
Sen kom tjejerna upp och de hade Bella med sig!
After ski fick det bli hemma i stugan!

En dag då det var dåligt skidföre pga regn tog jag alla ungdomar och besökte Sveriges största vattenfall i Tännforsen. Vackert och mäktigt!

Mina fina ungar ❤️

Nu är vi fyllda av fjälluft och fina minnen! Ett av de bättre minnena är när killarna lurade ut mig på offpiståkning (jag var rätt sur för det) och vi hamnade mitt i en enorm ripflock. Det var ca 80-100 ripor som lyfte runt omkring oss. Mycket vackert! Innan det hade vi sett en ren från liften. Lycka!

Att jag gillar att sitta och glo i naturen, är väldigt bra för Milton. Han tittade skeptiskt på alla skidåkare.

Vi besökte Åredalens häst och hund och köpte ett värmetäcke åt Milton
Det här kan man kalla social distans!
Ljuvliga vyer!