Trots att drevjakterna med Bella är över så finns en hel del jaktmöjligheter ändå. Sista helgen i februari jagade vi hare med duktiga beagle. Det var mycket spännande med härliga drev och harar i farten. Vi satt dock på lite fel pass och lyckades bli lurade av hararna.

Vildsvin finns det gott om här ute så jag har varit ute någon gång på vak. Jag gjorde även ett försök att locka räv men det funkar verkligen inte för mig. Ska försöka få en räv i all fall då det finns gott om dem just där jag har tänkt att sätta ut rapphöns. Jag kommer också jaga lite bäver och vips är det maj så man försöka sig på en vårbock. Annars blir det fokus på kurser med Milton så han blir en duktig fågelhund i framtiden. Nu laddar jag också för en vecka i fjällen. Ska bli så härligt att komma upp! Det har sina fördelar att ha haft covid-19 ändå. Men annars är det ganska lätt att hålla avstånd just i fjällen.

Nästa år hoppas jag på vinterjakt på ripa (foto: Birger Larsson)
Vi har fått en ny granne. Norska buhunden Ale. Roligt, tycker Bella och Milton!