Jakt hos Janne idag. För en vecka sen sprang jag in ett område knökafullt med vildsvin och hade hoppats på samma idag. Men idag var de lätta på foten och lämnade det området långt innan vi kom fram dit. Typiskt! Jag förstår mig inte alltid på vildsvinen. De gick ut mot två passare men på för långt håll!

Taxen kämpade på med ett rådjursdrev men innan det skällde hon troligen på grisar. Bella fick inte upp något. Tråkigt!

Såten efter fick hon vila då hon jagade för fjärde dagen i rad. Hon behövde lite vila.

Två hundförare gick med sina hundar. En flat som stötte och en tysk jaktterrier som kortdrivare.

Här var det mer djur inne. Älg, rådjur och räv. Roligt och spännande men inget inom skotthåll. Surt!

Blåsten gjorde oss alla rätt kalla så det var skönt att sen grilla korv inne i kåtan.

Vid såt nummer tre valde jag att avstå och åka hem. Både Bella och jag var lite trötta. Men det blev en trevlig dag i skogen. Nu ska vi ta det lugnt ett par dagar. Kanske dags att koka knäck och rulla köttbullar till julen. /Sanna