Men underbart i skogen idag! Vi var en lite mindre men tapper skara från jaktlaget som jagade en såt idag. Det är ju så roligt att jaga när det är snö och lätt att se spår. Bella och jag sprang på älg- och vildsvinsspår ganska direkt. Hon fick upp och drev men det gick bakåt och jag såg inte vad. Med största sannolikhet älg eller vildsvin. Det hörs på skallet. Hon drev ca 400 m innan hon släppte. Hon kom tillbaka och sprang runt och höll sig inom ett samma område. Skällde, släppte, sprang tillbaka, skällde. Precis så som hon gjorde i vildsvinshägnet. Vi stötte nog ut grisarna utan att någon fick se dem.

Jäklar vad det var fint i skogen. Inget byte idag dock men en rolig jaktförmiddag i snö och sol. Härligt!

Jag gillar verkligen jakten med wachtel. Korta drev och bra kontakt med mig som förare. Passar mig utmärkt!

Avslutade med korv och bröd hemma hos Vidar. Nu ligger både jag och Bella på laddning för en större vildsvinsjakt i morgon. /Sanna