Deltog på en träff med JAQT- ansvariga i region mitt lördag till söndag. Det är så roligt att nätverka och lära känna nya med samma intresse. JAQT är Svenska Jägareförbundets kvinnliga nätverk vars syfte är att få fler kvinnor i jakten, skapa en kontaktyta för kvinnliga jägare och bidra till en individuell utveckling.

Förutom ett härligt umgänge och givande diskussioner och planer i den härliga miljön på Ekolsunds slott var vi och tränade på skytte på Varpsunds skyttebiograf. Jag har aldrig gjort det förut så det var en glad överraskning! Så roligt men även nyttig träning.

Nu är vi alla glada, nöjda och fulla av inspiration (och sanslöst god mat). Tack Helena för ett mycket bra arrangemang och tack alla deltagare för givande dagar.

På vägen hem mötte jag upp Sanna på Sanna J Jaktkläder för att få med mig en ny hundförarväst som jag ska ha till höstens jakter.

Nu är jag så redo för alla kommande jakter.

Sanna