För ganska länge sen blev jag kontaktad av SKK’s tidning Jakthund som ville göra ett reportage om mig och Bella. De har gjort reportage om kvinnliga hundförare tidigare och nu var det min tur. Skoj!

Då den största andelen jägare fortfarande är män så känns det roligt att de vill visa upp kvinnliga jägare. Hoppas på att bidra till öka antalet jagande kvinnor.

Jag blev intervjuad i telefon och sen kom en fotograf ut och vi åkte ut på den mark där jag jagar. Bella blev överlycklig att få åka dit och när västen och peijlen åkte på, var hon säker på att få jaga. Ack så fel hon hade! Men fotograf Johan Strindberg var ett proffs på att få Bella att se fin och glad ut. Bäst var kanske när han låg på marken och försökte låta som en häst!

Det var också skoj att min son Olle fick följa med som fotoassistent och springa efter och lysa med en lampa på sin mamma. Många skratt blev det!

Sanna