Det har varit lite dåligt med jakt på sista tiden. Tiden läggs på hundträning i form av spårträning, promenader och bad. Det har även blivit lite skytte och äntligen har det lossnat lite i kulskyttet. Det har flutit på bra och jag som annars är en hagelskytt börjar nu bli kompis med studsaren. Har nu skjutit godkänt på älgbanan inför höstens älgjakter. Så skönt! Silver fick jag nöja mig med.

Igår hängde jag och maken i torpet och på båten så på kvällen blev det ett bra tillfälle att gå ut och vaka vildsvin.

Har bestämt mig för att inte vara badkruka längre, så det blev ett dopp från båten. Bella hade redan simmat men blev klart störd över att jag badade utan henne.

Så mysigt att sitta i värme och grönska med morkullorna sträckande över mig.

Thermacellen höll myggorna borta annars hade jag nog inte klarat det. Tyvärr vände vinden i skymningen så plötsligt fick jag vind i ryggen. Bestämde mig då för att bryta och gå hem och spela kort. Det gick inte så bra det heller men det var en riktigt mysig dag och kväll. Nu är jag taggad för att jaga vildsvin igen!

Sanna