Jakt hemma idag. Tanken var att få omkull en gris så här lagom till jul. Vi gick 4 hundförare från olika håll. Älg, hare och rådjur skymtades medan grisarna lyste med sin frånvaro. Själv gick jag runt som tomtemor med Bella.

Vid lunch-brasan ringde grannen och tackade för grisarna som vi stött över till deras mark. Jaha!!!? Snacka om att man kan bli lurad.

Idag fick jag dricka kaffe ur min nya och fantastiskt fina kåsa från min vän Fjällmannen uppe i Bojtikken. Den är så himla fin och kaffet smakade bättre än bäst i den! Tack för den fina julklappen!

Lyxade till med lite rökt torkat kött också från fjällen. Gott!

Andra såten jagade vi rådjur bakom Matte. Bella fick vila i bilen. Jag satt i tornet och fick först 3 rådjur på mig. För långt håll bara. Kort därefter kom två till och närmare. Jag hade ett perfekt läge på den ena men såg att något skymtade bakom så jag vågade inte skjuta. Hade hört Bobby skälla precis där så jag höll inne på skottet och rådjuren sprang glatt vidare åt andra hållet.

Så kan det vara! Det var en fin dag i skogen och det är ju underbart med snön!

Nu ska jag söka lite julefrid och umgås med den underbara familjen. God jul önskar jag Er alla! /Sanna