Rackarns flyt jag hade i dag !

Jag har varit lite besviken att jag inte suttit ute nån kväll sen 16 augusti…ibland har man varken tid eller lust…eller ork. Men ikväll hade jag tid, lust och ork ✌😁

Jag hann sitta 5 minuter och då såg jag en räv på långt håll. Körde lite muspip på buttolon och såg hur den närmade sig. Samtidigt dök ett rådjur upp på långt håll…kunde inte vad det var och tänkte att jag tar räven om jag får chansen. Jag har aldrig tidigare skjutit en räv…

Tror den lyssnade på mina muspip och den kom fram på det kortklippta gräset och dåtog jag chansen…på ändå ett ganska långt håll. Och jag såg att den på sig. Yippie…Första räven ✌

Kollade upp och tänkte att nu är nog rådjuret borta…men nej…det står kvar och har kommit närmre mig…jag ser att det är en bock…en liten och ful…men ändå en bock. Den traskar runt och käkar i det höga gräset och jag känner mig inte säker att avlossa ett skott…så jag väntar…plötsligt är den på perfekt ställe och jag får skottchans och jag har den…ett alldeles perfekt skott och jag ser att den lägger sig.

Vilken kväll och vilken lycka för mig 👌

Jag går på darrande ben ner och vill försäkra mig om att den verkligen inte lever…Perfekt…30 minuter i jakttornet…2 skott…en räv och en bock.

Lycklig tjej!

/Madde

#Interjaktuppsala

#pangbrudariuppland

20180821_194941.jpg