Denna helg bestod som ni ser enbart av jakt, jaktmässa och skytte. Så helgen var en toppenhelg såklart!

I söndags arrangerade Jägareförbundet Uppsala-JAQT en skyttedag på Ekebyboda. Tessan och Gert-Ove med kollega var instruktörer. Vi var 13 deltagare som fick deras proffsiga hjälp med att utveckla vårt hagelskytte. Alla var väldigt duktiga från början tyckte jag.

Barbro och jag från SJF Uppsalas läns förening var de som höll i trådarna men fick ändå möjlighet att själva skjuta. För egen del så gick det bättre än förväntat. Jag har ju satsat våren på hundträningen så jag har inte skjutit så mycket som jag brukar.

Dagen blev blev väldigt lyckad och den uppskattades av många. Att Sanna J jaktkläder http://www.sannajjaktklader.se/ var där och visade upp jaktkläder för tjejer gjorde dagen lite extra piffig. Tack för att du kom Sanna!

Stort tack alla deltagare och stort tack till Tessan och Gert-Ove m.fl som ställer upp med skjutbana, instruktörer, fika och god mat. Fantastiskt!

Kvällen tillbringades i soffan med värsta huvudvärken. Tyvärr blir det så för mig ibland när jag skjuter hagel. Synd för det är galet skoj med hagelskytte.

Nu ikväll åkte jag iväg till skjutbanan i Uppsala Näs där ett gäng kvinnliga skyttar ordnar skytte på älgbanan. Vilket jäkla trevligt gäng och bana!

Jag är ute och träffar många kvinnliga skyttar/jägare och blir ändå förundrad över att hitta ett helt nytt och stort gäng tjejer som jag inte tidigare har träffat. Så jäkla skoj!

Synd bara att den där jäkla pappersälgen överlevde även ikväll. Det gick ändå bättre än sist med en guldserie och alla andra nästan godkända. Det är den där löpande älgen från vänster som är lurig….. Ja, ja jag får väl bara skjuta på djur som kommer från höger då!

Sanna