Så, äntligen var det för årets första jaktstig. Stigen var på Ekebyboda och arrangerades av Börjes jaktskytteklubb. Det är ju så roligt men ack så svårt. Jag åkte tillsammans med min son. På Ekebyboda mötte vi upp Emil, min systerson. Idag hängde även svägerskan Anna med för att kolla hur det går till på jaktstig.

allajaktstig

Foto: Anna Lindskog

Madde låg hemma sjuk och det kändes trist att inte gå jaktstig tillsammans med henne. Vi brukar alltid gå ihop. Till vår lilla grupp anslöt även ett kompisgäng till Emil så vi var ett stort gäng som gick tillsammans.

Det var länge sen jag sist sköt med hagel mina så mina förväntningar var inte så höga.

sanna2

Foto: Anna Lindskog

Övning ger färdighet heter det och efter dagen i dag kan jag konstatera att jag behöver mer träning. Poängmässigt gick det väl inte så himla bra men som sagt så hade jag preppat mig själv med låga förväntningar. Dessutom hade jag glömt att byta choker i bössan och jag tänkte att det kan man faktiskt skylla på.

Foto: Anna Lindskog

Nu är det bara att invänta slutresultatet för att se hur det gick. Man kan i alla fall lätt konstatera att ungdomarna utvecklas i rätt riktning och blir bättre och bättre på skytte. Kul! Själv verkar det där med att utvecklas inte gälla för mig 🙂 /Sanna