Igår hade vi styrelsemöte i vår jaktvårdskrets (Danmark-Funbo-Vaksala). Vi hade fokus på att göra upp en årsplan. Vi kommer att ha en del skojiga aktiviteter framöver. Under våren kommer vi ha ett kretsmästerskap i skytte. Sånt är alltid roligt!

Under hösten blir det en dag med ungdomar som får prova på jakt. Dessutom var det ju lyckat att via JAQT ordna en jakt för enbart tjejer ute i Funbo. Så till hösten blir det vildsvinsjakt med drivande hund. Jag har redan bokat in ett hundförarekipage!

Förutom det ska vi försöka få till en aktivitet med viltspår och en dag med andra hundaktiviteter.

Ja, men då börjar man längta till hösten redan innan våren har börjat då!

IMG_5856

Nej men först ska vi klara av vårens alla jaktstigar och sommarens alla vildsvinsvakande nätter.

Jaktliga och hjärtliga hälsningar /Sanna