Idag besökte jag det nya jaktlag som jag har gått med i. Först är det ett år på prov. Det är bra tycker jag. Man vet ju inte om de kan leva upp till mina förväntningar eller vise versa.

Marken är på 1500 ha och ligger norr om Uppsala. Vi åkte runt på marken och kollade och det såg riktigt fint ut. Fin skog och en del hyggen. Synd bara att jag är så dålig på att hitta i nya skogar…….. Får förlita mig på GPS:en och i värsta fall får jag ropa på hjälp i radion och hoppas att någon vill komma och hjälpa mig…..

Det var i alla fall en mycket trevlig dag och medlemmarna i laget verkar vara trevliga. Vi är fyra nya i laget. Efter rundturen på marken så grillade vi korv i lagets koja. Det är ju som vanligt galet gott med grillad korv i skogen.

Nu ska vi ha några fixardagar med hela laget under våren så blir det spännande jakt till hösten. Första fixardagen är redan nästan helg och det känns ju lite dumt att jag inte kan vara med då. Men vi har sedan länge en skidresa inbokad och den vill jag inte missa…..

Ja, nu längtar jag redan till hösten! /Sanna