Trots att det nu är högsommar är det dags att planera inför hösten. Vi kommer att anordna en kurs för valpar och unghundar. Vi lär oss belöningsutveckling, kontaktövningar, hur du utvecklar en god relation till hunden, bra hundmöten och vi lägger grunden till att du får en trevlig vardag med din hund framöver. Hos oss sker all inlärning utifrån positiv förstärkning och praktik blandas med teori för att öka förståelsen för hur våra hundar fungerar.

Nästa kurs kommer att vara på onsdagar klockan 18.30 i Funbo. Start den 14 september och resterande datum är 21/9, 28/9 och den 5/10, sammanlagt 4 tillfällen. Priset är: 1500:- (fortfarande reducerat). Varmt välkomna med din intresseanmälan (eller mer info) till sannagraan@gmail.com

Alla raser är välkomna men de ska vara vaccinerade och får inte yngre än 12 veckor.

Vänliga hälsningar Sanna Graan, Diplomerad hundinstruktör