I 4 veckor har jag nu haft ett väldigt trevligt gäng hundar och deras trevliga ägare på kurs i vardagslydnad. Kursen hölls ju som ett delmoment i den hundinstruktörsutbildning (Royal Dog education) som jag går. Det gick väldigt bra och det var så roligt! Alla som deltog var engagerade och gav sig in i övningarna med hull och hår.

Att sitta stilla när det andra hundar nära är träning bara det! Här får Milly bra stöd av sin matte!
Här tränas det omvänt lockande

Fantastiska sponsorer bidrog med fina gåvor och goodiebags till alla deltagare. Det blev en extra piff på kursen tycker jag! Nätbutiken Pawpalace skänkte en goodiebag. Den innehöll godis, leksak och klicker! Stort tack för det!

Lotta Larsson på Mary Kay bidrog med en fin goodiebag som innehöll en fet salva. Nattkräm för människor men den har visat sig vara fantastisk för torra tassar. Klart värt att testa! Stort tack Lotta!

Tack även till Arken zoo Boländerna som skänkte superfin ryggsäck med trevligt innehåll till avslutningen. Stort tack!

Sitt, stanna kvar! Bra jobbat!
Här får man lära sig att gå förbi och bredvid varandra utan att hälsa. Bra hundmöten är viktigt att få till för att få trevliga promenader! Bra jobbat!

Jag har också blivit filmad ett par gånger och en film skickas nu till utbildningen med en kursutvärdering samt mina reflektioner. Sen är det bara slutprovet klart för mig. Spännande värre!

Då intresset för kurs i vardagslydnad var stort så startar jag faktiskt en till kurs inom kort! Superroligt! /Sanna