Idag var det äntligen dags att lufta hagelbössan. Jag älskar att skjuta lerduvor men gick lite försiktigt ut idag då jag fick nackspärr tidigare i veckan! Åkte till Östhammars jaktskytteklubb där min klubb, Mellansvenska fågelhundsklubben ordnade träning med klubbmästerskap.

Grymt roligt med bra bana och trevliga människor. Tyvärr en isande nordanvind rakt mot oss så jag trodde jag skulle frysa ihjäl! Men det var så pass att jag faktiskt gav upp efter lunch. Klubbmästerskapet fick de andra fixa!

Som vanligt är jag ojämn i mitt skytte. Det gick bra i början och jättedåligt sen. Kanske skulle ha värmt upp med trap innan jag gav mig på sporting men det var i alla fall roligt att skjuta och komma igång. Sist jag sköt med hagelbrakaren sköt jag en ripa i september så det går lite för långt mellan gångerna faktiskt!

Stort tack till Mellansvenska fågelhundsklubben för ett mycket trevligt och bra arrangemang! Vi ses framöver!

I lördags besökte jag Almunge hundträningscenter som arrangerade Hundens dag. Mycket trevligt förutom att jag prickade in ösregnet, blev dyngsur och åkte hem tidigare. Hann shoppa lite hos Sanna J i alla fall!

På eftermiddagen firade vi Krille i mitt jaktlag. Han har fyllt 75 år den pojken. Trevligt partaj!

Jaktskjorta (ej på bild) och jaktbyxor fick han av oss!
Tränar limbo med hundarna i en 10-dagars utmaning för olika hundtrick. Roligt värre!