Alltså vilka dagar vi har. Kallt, snö och solsken. Jag har gått ut och satt mig med dun-toffla på foten. Icebugs på det friska benet och nedfällda halkskydd på kryckorna. Det funkar bra! Älskar att få vara ute lite…..

Visst grämer jag mig lite för att inte kunna jaga, åka skridskor eller skidor men försöker tänka positivt ändå! Om gipset åker av på torsdag ska jag fira med att tända en brasa ute och koka mig en kopp kaffe! Eller så tänder jag en brasa och öppnar en flaska skumpa! Vi får se!

Bella har jagat ett par gånger med Olle. Hon har varit så stel och verkar ha haft ont i benen efteråt. Vi har blivit lite oroliga men så sa någon att det kan vara träningsvärk av att springa mycket i snön. De rör sig ju på ett helt annat sätt när det är snö de ska springa i. Ja, det känns väldigt logiskt.

Bella vilar ut efter en dag i skogen med ett par fina rådjursdrev!

Nu håller jag på att fixa med harjakt i februari som vår jaktvårdskrets bjuder in jaqt till. Ser fram emot lite sång av stövare framöver. Har ett par andra jakter inplanerade också men får nog sitta på pass då. Tror att benet inte ska gå längre sträckor under januari faktiskt! Nästa utmaning för mig är att fortsätta ta det lugnt även när gipset är borta. Har faktiskt tackat nej till en skidresa i februari då det skulle vara dumt att åka slalom utan muskler i ena benet. /Sanna