Jag hade såna planer för julledigheten. Jakt, jaktträning med Milton, laga mat över öppen eld, tälta med hundarna…… Men jag ligger i soffan med benet i högläge. Läkarna tyckte inte det var lämpligt att sitta på pass då benet är svullet av skadorna fortfarande. Så man kan säga att jag har hussarrest!

Årets julbild?

Vi har ändå klarat av julfirandet i lite olika former. Var hos mamma och pappa på julafton och sen hemma. Så skönt!

Hittade ett gammalt kort på mamma från en jakt med en våra taxar-Amie. Jag har så många minnen av taxarna men minns också oron när de sprang bort. Nu har ju alla GPS och hundpeijl vilket är så jäkla skönt!

Alltså detta måste vara mer än 30 år sedan. Jösses!

Bella har jagat med både Emil och Olle och det känns skönt att hon får komma ut. Sist stötte Olle upp ett vildsvin som Bella såg och följde efter sen. Det sköts och Bella följde och skällde på det. Annars har hundarna hängt med på julfirandet. Milton var sugen på att smaka på julkulorna i granen hos min syster, men han lyckades behärska sig.

Tror att de ändå saknat varandra. Så här låg de på juldagen. Söööta!

Milton bor forfarande hos Moa och Jakob och det är skönt även fast jag saknar honom. Misstänker att han kommer hem till nyår då de unga har vilda planer. För min del blir det en nyårsafton utan klackarna i taket. Men jag ligger på laddning för massor med roligt.

Älskar att få en ny almanacka. Det viktigaste skrivs i fort!

Tänk att det finns så mycket roligt ändå!

På återhörande. Men det är inte bara synd om mig. Ett oväntat läge med denna olycka har givit mig möjligheter till andra roliga planer. Men mer om det en annan gång! /Sanna