Ja för min del kan det ju bara bli bättre. Ligger i soffan med benet högt och tackar nej till all roliga jakter jag blir inbjuden till! Det är enormt påfrestande!

Men idag är det Dan före dopparedagen och min vy från soffan får variation!

Mina hundar brukar inte få ligga i soffan men när matte är sjuk behöver hon gos!

Bella lånas ut så att hon får åka ut och jaga. Både Emil och Olle har varit iväg med henne. Sist var Emil iväg och då drev hon älg, dovhjort och vildsvin. När hon var med Olle sist så jagade hon kron och rådjur. Sen råkade hon visst hitta ett hönshus också. Skönt att det inte var jag som gick med henne då.

Milton behöver lite mer fågeljakt innan säsongen är över och hans fantastiska uppfödare har lovat att träna honom ett par gånger.

Milton bor hos Moa för det mesta just när jag är gipsad och har svårt att ge honom vad han behöver. Det är hon som har tagit dessa fina foton på honom.

Det är otroligt påfrestande för mig att inte kunna jaga, träna hundarna och röra mig så som jag är van vid. Det gäller att hitta andra möjligheter att utvecklas på och jag tror minsann att jag har något spännande på gång. Tjohooo!

Bästa vovvarna!

Trots gips och totalt ändrade förhållanden så rullar livet på. Jag har fyllt 50 år vilket är mycket märkligt men helt okej.

Vill passa på att tacka alla som hjälper mig den utmanade stund. Moa som tar hand om den lilla galningen Milton. Grannar och vänner som rastar Bella. Även vår son Olle som sköter promenader och allt annat med Bella. Min man, så klart som servar med allt i vardagen då jag inte klarar ett jäkla dugg själv. Humöret sviktar och det är framförallt min man som tvingas stå ut i dessa svängar!

Nu är det snart jul och trots allt så ska ju den firas. Det blir nog bra! Idag satt jag vid köksbordet och snodde ihop en gubbröra. Det godaste på julbordet. I mitten av januari åker gipset av och jag hoppas verkligen att jag då kan ta mig ut på någon jakt.

I födelsedagspresent av mina barn fick jag nya skidor. Sååå glad för det. Vem vet om det kanske kan bli en skidresa framåt vårvintern?

Åres högsta topp för några år sedan. Kanske sk jag dit igen nästa år?

God jul önskar jag alla mina trevliga bloggläsare! /Sanna