Det är nåt speciellt ändå med 1 oktober. Att få se Bella så förväntansfull, möta hennes blick och sen se lyckan när hon springer iväg efter ett ”varsågod”.

Det blev en lugn start i det varma vädret. Bella skällde på, vad jag tror var en räv. Sen ett kortare drev på rådjur. Inga vildsvin på den marken trots att de bökat och ätit i nysådden bredvid.

I söndags körde vi med jaktlaget igen. Bella tog upp rådjur och drev en bit till en skytt som fick skjuta en bock. Tyvärr släppte hon drevet lite för tidigt. Hon är lite för rultig och har dåligt flås trots bra kost och mycket motion. Den där kastreringen har nog ställt det. Hade i alla fall med mig Milton i koppel i min midja. Det funkade jättebra faktiskt och det är inte så tokigt för den heta grabben att ha passivitetsträning. Men lite läskigt blir det ifall det blir en nära situation med vildsvin. Han har tränat på att sitta bakom mig när jag är redo att skjuta. Hoppas att det kan funka om det väl blir en situation.

Så roligt att vara igång med drevjakterna igen. Snart är det älgjakt! Rooooligt! Vi hörs mer….. /Sanna