Sol och varma dagar och man kan ju undra om det verkligen är november! Jakt på hemmaplan i söndags och Bella hade ett par drev och skällde under en gran där det var en vildsvinslega. Troligen hade vi stött dem på väg dit för det var tomt under granen.

Bella kämpar på!

Johan (Upplandsjakt) gick med sin hund och hon fick fart på vildsvin varav ett gick på en passkytt men de är så luriga och lyckades komma undan trots att den var nära! Men det är ju roligt att få lite spänning i alla fall.

Väldigt fin dag!

Stötte upp ett par morkullor vilket jag tycker jag gör rätt ofta nu! Kul!

Jag jagade bara förmiddag för att sen hinna med lite andra saker. Men jag var först tvungen att låta Milton nosa på en av alla fasaner jag fick av Emil.

Mums!
Kul grej ändå!
Han satte valptänderna hårt i fasanen så jag fick vänligt men bestämt ta fågeln från honom.
Sen blev det lite fältträning!

Ja, i dessa coronatider är jag så tacksam för mina intressen av jakten och hundarna som enkelt går att utföra! Förutom det badar jag nästan varje vecka och det funkar också. Tror att kalla bad håller Coronan borta! Yoga kör jag lite hemma. Det verkar även Milton gilla 🤩!

Han är så rolig denna lille skit!

Än så länge tar vi det rätt lugnt med träning. Han är fortfarande en liten valp! Lite lydnad och kontakt blir det och han är lyhörd och fin.

Tittar och lyssnar när matte säger till!

Nu öser vi på med drevjakterna resten av hösten! Milton får skrutta runt och vara valp. Bella, vår kalaspingla står för det hårda jobbet nu! /Sanna