Tack vare alla mina naturintressen så lider jag inte så mycket av Corona-hysterin! Natur och uteliv kan med fördel bara rulla på dessa tider. Inledde påskhelgen med att vaka vildsvin. Hade bjudit med mig Johanna som jag lärt känna på jakter via JAQT. Så roligt med lite nya bekantskaper men också roligt att se att nätverkandet verkligen funkar. Vi båda hade spännande upplevelser trots att våra grisar denna kväll inte gick på åtlarna!

Min dotter Moa och jag var också till stallet en stund och tog en promenad med hennes gamla tävlingshäst Crescendo och Bella. Det var så mysigt och det är riktigt själagott att umgås med hästar! På långfredagen blev det en härlig tur Ramsen runt med hundar, ungar och vänner! Avslutades med ett dopp framme vid Fjällnora. Det är larvigt vad bra man mår av det!

Sen har det blivit fler promenader, cykelturer och massor med god påskmat. Gubbröra är min nya favorit. Ja jag vet att jag är väldigt sen med vissa saker i livet! Syster med familj har varit här och vi satt ute och grillade korv över öppen eld på tomten. Det har sina fördelar att bo på landet! Det tråkiga med denna påsk är att vår son är fast i karantän i försvaret. Han gör lumpen och blev kvarhållen på obestämd tid på grund av Corona. Saknar honom så klart!

Den stora älgvandringen har ju börjat sändas nu och det är ju ljuvligt att se på slow TV. Startar morgonen med att kolla den och dricka kaffe. Men än har inte älgarna börjat vandra.

Verandan är avstädad och redo att användas. Det har varit perfekt denna helg då det har varit rätt varmt men blåst en del.

Självklart finns en säng på verandan!

Nu skiner solen och det är dags för en promenad i skogen! Jag ska gå ut och kolla bra ställen att sitta på i maj när det är bockjakt! Vi har ganska många bockar på marken. /Sanna