Fick med mig min fantastiska dotter och Bellas lill-matte ut i skogen en kväll i maj för att spana efter vårbock. Älskar att båda mina barn gillar att vara ute i naturen. Moa och jag fick då möjlighet att testa kläder från märket ”Deerhunter” via Sanna J jaktkläder.

Moa sanna 1

Bella hängde med såklart och hon är en grym spanare!

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kläderna var väldigt smidiga att röra sig i och hade en mycket bra passform. Verkar passa både gammal som ung. Viktigt att tänka på att de är ganska små i storlekarna! Men handlar man hos Sanna J så hjälper hon dig att hitta rätt.

Moa sanna 2

Jag skjuter gärna med stöd och när det inte finns till hands tycker jag om att skjuta sittande och då måste kläderna vara smidiga. Dessa var det.

Fick också testa ett par av Deerhunters västar och en superskön fleece.

Moa sanna 9

Den fina maj-bocken dök inte upp denna kväll, men jag satsar på en fin bock i augusti istället.

 

Tackar Sanna J, Moa och Bella för en superhärlig vårkväll i superhärliga jaktkläder.