Härligt att det är vår i luften! Det deppiga som infinner sig när jaktsäsongen är över byts sakta men säkert ut mot glädjen att syssla med hundträning! Viltspår så klart men även apportering lite grand då jag har tänkt att ha Bella med på skyddsjakt på gås.

Fick testa lite kläder från Pinewood av Sanna J Jaktkläder.

Foto: Sanna Johansson

Jäkligt sköna, snygga och smidiga kläder att träna hund och röra sig i. Sånt gillar jag!

Både under träning och jakt behöver man snabbt sätta sig, krypa eller gömma sig och det värsta som finns är kläder där man känner sig klumpig i (räcker med stigande ålder som fixar sånt tycker jag).

Foto: Sanna Johansson

Den där rosa västen har jag längtat länge efter och nu har jag den äntligen! Jag är annars lite skeptisk mot rosa kläder inom jakten, men denna rosa färg är mild och trivsam. Och kanske har jag vant mig lite. Man kan väl ändra sig?

Foto: Sanna Johansson

När det gäller hundträning behöver jag även finputsa lite på lydnaden! Det blir ju bra att ägna fina vårkvällar åt det! Hoppas på att gå någon kurs också. Det är roligt, lärorikt och bra för hunden!

Vi ses där ute! Sanna