Min härliga barndomsvän Elin kom ut till Funbo ikväll. Hennes flat Izzy var med och skulle skottränas. Snart dags för Jägareförbundets mentaltest!

Kvällen var fantastisk och det var så fint nere vid sjön!

Foto: Elin Lundberg

Jag sköt 4 smällar på långt avstånd och coola Izzy brydde sig inte ett dugg. Trygg hund!

Foto: Elin Lundberg

Gick sen en promenad i skogen. Bella var as-jobbig för hon trodde givetvis att hon skulle få jaga. Vi var ju på jaktmarken.

Vi avslutade med apporteringsträning. Bella är helt okej på det men jag har inte alls samma krav på henne som jag hade på mina tidigare apportörer. Men hon ska ju också göra annat. Tänker att jag vill använda henne på gåsjakt i höst. Eller så lånar jag Izzy!

Kul att kvällarna börjar bli ljusa så man komma igång med hundträning!

Men även jag försöker träna lite muskler för att bättre hålla i geväret bättre vid kulskyttet. Jag är töntigt klen och har en trasig axel efter en händelse med en häst som slet sig från mig för några år sen. Jag var dum nog att försöka hålla emot!

Sanna