Underbar dag i skogen i söndags. Det är ju så härligt att vara i skogen när det är snö och samtidigt solsken. Idag hängde Sanna J med för att fota mig i snygga kläder från hennes butik Sanna J Jaktkläder.

Syftet var att jag skulle under praktisk jakt skulle testa en vildsvinsbyxa från Pinewood. Så det gjorde jag och släppte samtidigt Bella på vildsvin. Så bössan var med. Man kan ju inte bara springa runt i skogen som mannekäng utan att jaga.

Byxorna satt bra! De var rymliga men samtidigt smidiga att röra sig i. Jag gillade även hundförarvästen. Det är ju en del prylar man ska ha med sig, speciellt när man går med hund. Denna väst satt skönt och fyllde sitt syfte.

Bella stack iväg och sökte ut långa sträckor. Hon gav till ett par skall ett par gånger men fick inte upp något. Men vi njöt minsann i skogen och av bekväma kläder. Gillar kläderna från Pinewood och alla kläder jag har på bilderna är därifrån.

Det blev inget vildsvin och jag kopplade Bella för att inte slita på hennes tassar för mycket. En trampdyna och en klo blev skadade på sista jakten men det har läkt fint. Det är dock hårt före och det gäller att vara försiktig.

Vi fick ett par härliga timmar i skogen och jag fick testa flera bra jakt-plagg. Riktigt bra kläder är viktiga tycker jag.

Så, stort tack Sanna J för en trevlig dag. Njöt av ditt sällskap och njuter alltid av min lilla pigga och galna wachtelhund Bella (Brozhunters Norma).

Nu ser jag fram emot spännande jakter de närmaste dagarna!

Vi ses i skogen! / Sanna

Alla foton: Sanna Johansson