I tisdagskväll bjöd Agria, Uppsala på föreläsning om eftersök med ”Bula”. Jag, dotter och vännen Camilla åkte dit för att inspireras och utvecklas. Å det gjorde vi verkligen. Jag som har tränat viltspår sedan jag var liten blev medveten om alla fällor jag gått i utan att veta om det. Vi fick också massor med bra tankar och idéer till kommande träning. Träningsmetoder som vi ägnat oss i många år visade sig innehålla en del brister och när ”Bula” uppmärksammade oss på det blev det plötsligt så självklart.

Får ni chansen någon gång att lyssna på honom och alla hans erfarenheter, så gör det! Han var verkligen kompetent och dessutom en fängslande personlighet.

Så, vi tackar Agria som bjussade på detta och tack till ”Bula” för all kunskap du delade med dig av.

Nu får gärna snön försvinna så vi kan ut och lägga spår.

Planerar att starta Bella i anlagsklass ganska snart då hon är en klippa på spår.

Men det är skönt när hon sover den lilla busen!

Glad påsk på er! / Sanna