Vi har ju lagt en del spår för Bella och hon spårar väldigt bra. Idag la jag ett längre spår med en bit vildsvinsskinn och skvätte även blod. Hon har inte testat blod förut. Spåret fick ligga två timmar sen jag på det.

Ny spårlina har vi också. Maken har fixat den åt oss. Han kan han….

Bella (Brozhunters Norma) gick det som om hon inte har gjort något annat. Hon tog alla vinklar och bloduppehåll utan problem. Kom bort en gång från spåret men sökte och fann det direkt. Sen blev hon överlycklig när hon fann skinnbiten. Vilken jäkla pärla hon är. Dags att anmäla till anlagsprov!

Nu vilar vi här hemma och i huset sprider sig doften av pulled pork från egenskjutet vildsvin. Ska utfodra ett gäng tonåringar ikväll och behöver ta igen alla husmorspoäng som jag har tappat under jaktsäsongen.

Jäklar vad kul det är med hundar och jakt! Livet leker! Tjing/ Sanna