Rådjursjakt med drever var planen idag. Kylan bet i kinderna minsann. Den unga dreverhanen hade svårt att finna djur och ibland skällde han till lite frustrerat! Men sen så fick han upptag! Det är ju så kul för man hör ju så tydligt när det är rätt.

Men drevet som sen följde var värt att vänta på! Jäklar vilken musik det blev där i skogarna. Det buktade fint och rådjuren följde sin runda ett par gånger. Det var så nära mig och jag var så beredd.

Get med kid gick sen över den lilla skogsväg som jag stod på. Tyvärr 100-150 meter från mig. Lite surt. De kom i lugnt och fint tempo. Drevern kom några minuter efter och fortsatte mot andra skyttar. Dessvärre kom ingen åt dem och när det hade gått ett timmar var tårna frusna och det var dags att bryta. Det var dessutom ganska hårt för tassarna och det blödde lite när han väl var tillbaka till sin husse.

Så, det var nära idag men ändå för långt bort. Men det var spännande!

Nya tag imorgon! Sanna