Igår när jag satt på jobbet och fikade kom ett filmklipp från ungarna. De hade åkt ut och släppt Bella i skogen och hon fick upptag och drev i ca 5 minuter. Filmen spelades upp för mina kollegor och det är verkligen lycka att höra sin hund driva i skogen. Älskar att ungarna vill spela in det för att skicka till mig.

Annars är ju vår Bella (Brozhunters Norma) fantastisk på alla sätt och utvecklas fint. För ett par dagar den la jag ett spår med vildsvinsklöv som dottern gick på med Bella. Hon gick som ett tåg på räls och det är dags att göra spåren längre och lite svårare nu.

Vi har några kurser inplanerade under våren och vi har en plan om att kunna släppa henne på vildsvin i hägn under sommaren.

Det är så kul att delta i hennes utveckling. Hon är en fantastisk hund. Det är också så kul att barnen är så engagerade. Olle har ju jakten som intresse och nu pratar Moa om att hon vill ta jägarexamen. Mest för att skjuta vildsvin för att skydda Bella.

Till hösten får Bella hänga med till ripjakten. Hon kan säkert stöta upp någon ripa.

Känner att 2018 kommer att bli ett väldigt roligt år! /Sanna

PS. Hittade kantareller dagen innan nyårsafton. Tur att jag hade jägarpanna med mig!