Minst ett par dagar i veckan släpper jag Bella i skogen. Hon har valpat omkring tidigare men nu är det något helt annat plötsligt. Det syns tydligt att hon söker med en annan taktik och tanke. Har pejl för att träna henne att röra sig med den. Som vanligt är hon cool med allt konstigt jag hänger på henne.

Sist vi var i skogen sökte hon ut och var ca 100 m ifrån mig. Jag är ju lite rädd för att hon ska springa på vildsvin när hon ändå är så liten men hon måste ju få skogsträning.

Det är härligt att se hur hon rör sig i skogen och den valpiga stilen börjar försvinna. Snart är hon ett halvår den lilla skruttan.

Det var väldigt mycket bökat i skogen där vi var och hon nosade intresserat och länge under en gran. Undrar om det legat grisar där?

Bella hade inte tid att sitta bredvid mig i skogen för att fota. Hon vädrade och ville iväg. Såklart! I skogen ska man jaga.

Denna helg hinner jag inte med någon jakt. Andra aktiviter står på schemat! Skitjakt på er andra! /Sanna