Har hängt ute på torpet i helgen. Där har vi möjlighet att jaga vildsvin och där vimlar det av dem. Systersonen har vakat 4 kvällar i rad och har sett gris men inte fått något bra tillfälle att skjuta. En kväll hade jag med mig syrran på pass.


Systersonen Emil började misströsta för att han aldrig fick till det. Han kämpade på och gick ut igår kväll också. Själv föll jag för att sitta ute i sommarkvällen med ett glas rosé. Han fick åka själv. På första stället såg han två suggor med massor med pyjamasgrisar.


 Tillbaka vid torpet gick han till ängen bakom ladugården och där var det full aktivitet. När det kom en mindre grupp med unggrisar valde han ut den minsta och lyckades bra. Med ett snyggt skott lade den sig på plats. En lite gylta! Vi andra lämnade torpet och gick ut för att hjälpa till att få hem den. Sen fick vi fixa och trixa och improvisera med urtagning och upphängning. Man kan väl säga att vi inte riggat för detta än i vårt lilla torp.


Stort grattis Emil! Tålamod lönar sig. /Sanna